Verwende kutwijven

Ik hou niet zo van vrouwen. Er zitten hele vervelende tussen. Ze vertellen je wat je moet doen: ze vertellen mij wat ik moet doen. In een hoekje mooi zitten wezen en dom doen. “Zaz; je werkt veel te hard”,  zeggen ze me dan. “Je maakt je veel te druk. Het enige wat je moet doen is jezelf een beetje mooi maken, kilo’s afvallen en een slapjanus uitzoeken, liefst met veel poen. En oogpotlood moet een beetje doorlopen zodat je smokey eyes krijgt.” En zo hebben de secreten nog wel 1000 tips om Zaz te laten weten, dat ze zo lelijk is als de nacht. “Ik wil je dit best een keertje allemaal leren. Doe je dan ook m’n afwas even?”

Opfukken, daar hep Zaz geen zin in. Als ik zo lelijk ben, dan kijk je maar een andere kant op en je afwas doe je maar lekker zelf. Die vrouwen zijn te nuffig om nog uit bed te komen, omdat ze weten dat ze toch niets kunnen bereiken in deze samenleving. Een mooie baan krijg je toch niet, die zijn voor de heertjes en die heertjes die werken voor jou. Deze vrouwen hebben zich daaraan volledig aangepast. Hard werken betekent alleen maar dat je hard de spullen achter een of andere kerel aan kan opruimen. Dus dat doe je niet. Het enige dat je doet is verleiden. Iemand verleiden om jouw rotzooi op te ruimen.

Dus doe je maar helemaal niks. Wachten tot je het huishoudgeld en de alimentatie kan opstrijken. Een opleiding heb je nooit afgemaakt, want je hebt alleen de leraar gemanipuleerd je een 9 te geven, dus je kan niks. Je bent intelligent maar je hebt een Lavo-diploma, want je hebt niet de ambitie gehad om ooit iets meer te worden dan mooie vrouw. Al sinds de basisschool ben je strontverwend omdat iedereen alles doet voor jou want jij was toen nog het zielige, kleine, hulpeloze meisje. En daarna werd je de mooie vrouw. En daarna de hulpeloze oude vrouw. Ach wat zielig nou, dat je de afwas niet zelf kan doen.

In psychologie zijn ze wel geïnteresseerd, vooral in de psychologie van iemand ziekelijk manipuleren, zodat die alles doet wat je vraagt. Zij kunnen niet het gras maaien, ze hebben zo’n last van hun rug! Of hun echtgenoot. “Ja ik kan wel werken als secretaresse; maar dat heeft geen zin. Dat moet toch weer aan belasting worden terugbetaald, omdat de kerel chirurg is en in een hoge belastingschaal zit. “Oh wat ben ik zielig, nu moet ik wel de hele dag tot 12 uur in m’n bed blijven liggen. Dat is heel vervelend hoor.” Of hun moeder: “omdat je mij altijd zo zwaar mishandeld hebt, ma! Ik kreeg niet eens een hond toen ik klein was”. Of hun vader: “Mijn moeder wil zelfmoord plegen door jou, pa. Het is allemaal jouw schuld”.

Doen die wijven dan echt helemaal niks? Jawel, toch wel. Mooie poezenfoto’s op Twitter zetten. Of van de paarden. Paarden zijn nog erger dan poezen. Die kosten t**ingveel geld. En dan moet je er nog voor werken ook. Veel geld betalen om een boel te werken. “Mooi paard, he? Jij vindt het toch ook een mooi paard? Alsjeblieft, hier is een hooivork, ga de stal maar uitmesten. Je wilde toch sex vanavond? Nou dan zou ik maar de afwas doen. En de kattenbak moet ook nog schoon? Ik kan dat niet doen, dat is veel te zwaar werk voor een vrouw. ”

Kinderen zijn nog erger; substituut-paarden. Maar omdat die verondersteld van jou zijn, komt er een nog groter schuldgevoel bij. Die kinderen kosten ook heel veel geld en leiden tot nóg meer mooie foto’s, ad nauseam. Als die wijven daar aan ‘verslaafd’ zijn dan kun je al je geld afdragen voor die rotbeesten, ook nadat je gescheiden bent.  “Het is jouw dochter! Dus jij moet het schoolgeld betalen, en de kinderen naar de hockey brengen.” En het gezeur van je schoonmoeder aanhoren. Nee, als je de kinderen gympies van de Bristol geeft, dan heb je ze zwaar mishandeld. Daar kunnen ze toch niet mee rondlopen. En toen moest ‘ie dat hele eind teruglopen van de hockey. Met zo’n zware hockeystick. Wel 2 kilometer. Ach ach.

Godzijdank val ik niet op vrouwen. Helaas val ik op mannen. Want omdat mannen altijd maar mooie vrouwen willen, gaan ze dervandoor met al die valse loeders. In plaats van dat die chirurgen er met een lelijke dikke andere chirurge vandoor gaan, moet er een mooie secretaresse komen, met maat 34. En omdat dat zo is, moeten alle lelijke dikke chirurges in plaats van hun best te doen in hun werk en als mens, kilo’s afvallen en hun ogen met smokey eyes opmaken.

Daarom snap ik feministen ook niet. Je kan niet opkomen voor de rechten van de vrouw als je de überslachtoffers; de valse kutwijven, er niet uit kan halen. Je kan een dader-slachtoffercultuur niet verwerpen, als je toelaat dat slachtoffers daders worden.

 

Translate »
×
%d bloggers liken dit: